tirsdag 7. august 2012

Hvordan lage perfekte franske makroner

Fredag 3. August

Steg 1. Gjør klart alt du trenger.
 
 Steg 2. Følg oppskriften meganøye og gjør alt helt perfekt.

Steg 3. Se at noe er alvorlig feil, men lat som ingenting og håp at det er riktig likevel.
 Steg 4. Se at du har feilet fullstendig og er en ubrukelig dritt på å følge oppskrifter.
 Steg 5. Bli helt dritsint og gråt.

Steg 6. Skrap den tørre dritten av bakepapiret og legg det pent og ryddig i en skål.


Steg 7. Bland alt sammen med smørkremen, lat som om du har laget deg en fargerik, litt kvalm grøt og trøstespis den mens du skuler på alle andre og banner stygt inni deg.


Ekstra bonustips: 0.25 liter og 0.25 desiliter er to vidt forskjellige ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar